Utorak 20.11.2018.
12:30
A. Š. - Vesti

Dom u zvezdanom ruhu

mahadasha.com
 

Njima nije žao da izdvoje novac za masivan rezbareni pisaći sto od ružinog drveta ili moderni stakleni dizajnerski sto. Zna se da su Bikovi hedonisti koji uglavnom poseduju istančan ukus za opremanje stana. Njima je kamin omiljeni ukras u domu. Blizanci uživaju u tehnici. Kućni bioskop sa najmodernijim modelom televizora im je poput oltara u kući. Rakovi uživaju u glamuroznim tepisima.

Ne žale para kada treba da kupe ručno rađeni persijski tepih ili onaj napravljen od vune i krzna. Smatraju da tepisi daju posebnu porodičnu toplinu u stanu. Lavovima nikad nije problem da zavuku ruku u džep kada moraju da kupe nešto od nameštaja. Dizajnerski stočić ili ugaona garnitura su im dragi pogotovo ako su tek izašli u prodaju i retko ko ih osim njih ima. Device su praktične. Za njih je minimalistički nameštaj prava investicija i od njega se teško odvajaju čak i ako se presele.

Vaga je neodlučna i zato veći deo budžeta troši na opremanje i ukrašavanje stana. Škorpije vole umetnička dela i za njih s osmehom na licu odreše kesu. Isto tako, prvo bi spasle sliku iz stana u plamenu. Strelčevi su jedan od retkih znakova u zodijaku kome materijalne stvari nisu od preterane važnosti. Oni unose i iznose iz kuće šta god dobiju ili kupe i nikad ne daju velike svote novca za dekoraciju. Jarčevi pažljivo opremaju dom. Njima su sitnice i detalji poput luksuznih česama ili pločica veoma drage i bitne.

Vodolijina biblioteka je njena oaza. Knjige su za pripadnike ovog znaka blago i ukras i za njih bi izdvojile i poslednji evro. Osobe rođene u znaku Ribe s puno ljubavi opremaju kuću. Zavese, tepisi, jastuci i svi oni komadi koji ga čine toplim uvek imaju priču i uspomenu.

 

2024 © - Vesti online