Subota 17.11.2018.
20:00
Vestionline

"Mitar ne može onako da šutira penal na 2:0"

EPA/Srdjan Suki
Mladen Krstajić

- Najbitnije je da smo pobedili i isto tako morali smo da rešimo prvo poluvreme kada smo mogli da damo još neki gol. Kontrolisali smo sve tada, dominirali, Crnogorci nisu imali šanse... Drugo poluvreme je s druge strane bilo nedopustivo s naše strane - kazao je Krstajić za "SportKlub" posle utakmice.

Na pitanje zašto je došlo do pada koncentracije, odgovorio je:

- Vreme, pa i kraj sezone su uticali na njih, Mitar ne može onako da šutira penal na 2:0. Mora ekipa da se dokrajči i damo još nekoliko golova... To su naše neke boljke.

- Razumem sve to, oni su mladi igrači. Ipak, najbitnije je da i oni to shvate, da razumeju šta je problem, i u narednom periodu moramo da budemo što bolji. Mora da se igra 90, ne samo 45 minuta - prokomentarisao je Krstajić promašeni penal Mitrogola.

- Igrao sam fudbal i pokušavao sam da budem maksimalno ozbiljan jer je rezultat od 2:0 je najgori rezultat. Ne mogu Mitru da zamerim, mnogo toga je napravio za Srbiju, jedan od najboljih u Ligi nacija, ali kada imaš 2:0 moraš da ga dokrajčiš. Sa sportske strane mi je žao što se to nije desilo jer smo zaslužili da vodimo 5:0..- zaključio je selektor prvoplasirane ekipe u grupi C4.

Poslednji meč grupne faze odigrava se za tri dana protiv Litvanije na stadionu Partizana.

2024 © - Vesti online