Petak 16.11.2018.
15:59
Vestionline

Runi: Kad me je Murinjo izostavio, posumnjao sam u sebe

EPA/Andy Rain
Vejn Runi: U sezoni 2006/07. sam davao golove i onda odjednom nisam mogao da pogodim ništa

- Postoje trenuci kad posumnjate u sopstvene mogućnosti i zapitate se da li ste dovoljno dobri.. To mi se dogodilo kad je Murinjo odlučio da me izostavi iz tima. Verovao sam mogao da se vratim u startnu postavu, ali nikad nisam dobio šansu. Ušao sam na minut u finalu Lige Evrope, baš kao i protiv Sautemptona u finalu Liga kupa i ako ćemo iskreno, nije mi bilo prijatno, osećao sam se posramljeno - iskreno navodi Vejn Runi, koji je juče odigrao 120. ujedno i poslednju utakmicu za nacionalni dres. Gordi albion je bio bolji od SAD 3:0.

Bio je blizu i da napusti Mančester Junajted:

- Murinjo mi je u jednom trenutku prišao i rekao kako želi da ja podignem trofej, iako sam pomislio "zašto ja kad nisam ni igrao". Bio je uporan, ispunio sam mu želju, jer je to bio njegov prvi trofej na klupi Mančestera. Ipak, znao sam da moram da krenem negde dalje.

Nije jedino u periodu Žozea Murinja bio period krize za sadašnjeg napadača američkog DC Junajted,

- Ima perioda u karijeri kada imate manje samopouzdanja i sumnjate u sebe. Mislim da je bio takav period u Junajtedu i 2006/2007. kada sam davao golove i onda odjednom nisam mogao da pogodim ništa.

2024 © - Vesti online