Četvrtak 15.11.2018.
18:00
K. Nedeljković - Vesti - Foto: V. Sekulić

Deci zlehude sudbine

V. Sekulić
U srcu dobrih ljudi: Milan Rabrenović

To međutim nije sve. Ova divna žena je mislila na još dvoje štićenika Humanitarnog mosta, tačnije Milana Rabrenovića iz Priličkog Kiseljaka kod Ivanjice, obolelog od autizma kome je namenila dar od 20 evra, kao i Tanji Radonjić iz sela Kotraža kod Čačka koja, iako i sama invalid, brine o 25-godišnjem sinu Đorđu, takođe obolelom od autizma.

Uz novčane darove poslala je i nekoliko torbi punih odeće i obuće kako za omladinu tako i za bebe, prepustivši odluku našim reporterima kome će tu pomoć uručiti. Kako je želja naših čitalaca uvek na prvom mestu, to će ovi darovi narednih dana biti podeljeni svima onima koji su namenjeni, kao i onima kojima je najpotrebnije, o čemu ćemo pisti u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online