Sve za lekove i preglede

D. Đorđević
Dejan Milošević sa majkom Vesnom

- Sve je teže pronaći prave reči kojima bismo se zahvalili tom divnom čoveku. On je naš anđeo čuvar, koji bdi nad nama više od šest godina, što je i više nego za svaku pohvalu i divljenje. Neka mu dobri Bog stostruko vrati. Kod nas je uglavnom sve po starom i svaki dan neka muka. Samo za taksi dajemo ogroman novac da bi Dejan previjao nogu, tri puta nedeljno. Plaćamo i razne preglede zato što aparati u državnim centrima ne rade i bez toga ne možemo, jer moj Deki ima mnogo zdravstvenih problema. Onda možete i da zamislite koliko nam ova pomoć znači. Istina je da nikad nećemo moći dovoljno da mu se zahvalimo - iskreno će Vesna Milošević.

I dalje danonoćno pazi na sina Dejana, obolelog ratnika koji muke muči sa dijabetesom, Vijetnamskim sindromom i ranama na stopalu, ali i srčanim problemima.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2021 © - Vesti online