Sreda 14.11.2018.
19:00
Vestionline

Trivija iz Ronaldovog provoda u Londonu: Za dve flaše vina 31.000 evra

EPA/Facundo Arrizabalaga
Kristijano Ronaldo s lepšom polovinom i sinom na Đokovićevom meču

Dok portugalsku reprezentaciju očekuju dva poslednja meča u Ligi nacija, u kojima bi da sačuva prvo mesto u grupi (protiv Italije na San Siru u subotu, s Poljskom u Gimaraisu u utorak), njena najveća zvezda Kristijano Ronaldo uživa u Londonu, budući da je uzeo predah od nacionalnog tima. S devojkom Đorđinom Rodrigez i sinom Kristijanom Juniorom, koji takođe nosi Juventusov crno-beli dres u mlađim uzrastima višestrukog uzastopnog italijanskog prvaka, prvo je bio u gledalištu kada je Novak Đoković savladao Amerikanca Džona Iznera na početku završnog godišnjeg turnira u dvorani "O2".

Provod u britanskoj prestonici je nastavljen, a to je bio izazov za engleske tabloidne medije da fudbalskog asa ga prate u stopu. "Ulovili" su ga u jednom poznatom londonskom restoranu u istom sastavu kao na teniskom meču. 

Izveštaj za čitalačku publiku je glasio: Ronaldo je proveo samo 15 minuta u restoranu u kojem mesto košta oko 70 evra. Nije se zadržao duže pošto nije imao rezervaciju (čak je i to moguće da se desi velikoj zvezdi). Naručio je dve flaše vina. Za jednu je platio 20.000 evra (Richebourg Grand Cru), a za drugu 11.000 (Pomerol Petrus 1982). Nijedna, naravno, nije ispijena do kraja.

Išso se i u londonsku operu. O tome se Đorđina Rodrigez pohvalila na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night! Amazing dinner at zelalondon!

A post shared by Georgina Rodríguez (georginagio) on Nov 14, 2018 at 5:22am PST

2024 © - Vesti online