Četvrtak 15.11.2018.
06:30
b92.net, Vestionline

Voditelj Top gira slupao Porsche

commons.wikimedia.org/Matthew Lamb
Foto: Ilustracija

Kako je saopštio BBC, Haris je automobilom udario u bok kamioneta koji je vršio polukružno okretanje na putu u blizini grada Tinterna u Velsu. Tom prilikom, Porsche 911 GT3 znatno je oštećen ali, na sreću, u udesu niko nije povređen.

Navodi se da je Haris bio u Porscheu sa jednim od urednika magazina Top gir (Top Gear) i da su zajedno radili na priči za ovaj magazin, tako da nezgoda po svemu sudeći nije zabeležena kamerama i nećemo je videti u nekoj od narednih epizoda istoimenog automobilskog TV serijala. 

Informaciju o udesu nešto kasnije je potvrdio i sam Kris Haris na Instagramu. On je objasnio da se vozilo na koje je naleteo okretalo nasred puta - u jednoj krivini - i da nije imao šansi da izbegne sudar. Prema njegovim rečim, policija je potvrdila da brzina kretanja Porschea nije uzrok nezgode i da zbog neće teretiti Harisa.

Inače, 26. sezona Top gira trebalo bi da se emituje na proleće, a u njoj će se poslednji put zajedno pojaviti trio voditelja Kris Haris, Rori Rid i Met Leblank, s obzirom da je ovaj poslednji najavio da se povlači iz tog šou programa.

2024 © - Vesti online