Utorak 13.11.2018.
17:03
Scandal.rs, Vestionline

Jelena Golubović učešćem u rijalitijima zaradila oko 320.000 evra

Facebook/Jelena Golubovic zvanicna stranica
Jelena Golubović

To je upravo i razlog zbog čega Jelenu ponovo gledamo pred kamerama u Zadruzi 2. Problemi su navodno počeli još pre nekoliko meseci, kad je porodica Golubović ostala bez sigurnog mesečnog prihoda - hostela u centru Beograda.

Naime, Jelenina majka Svetlana godinama je bila vlasnica privatnog smeštaja koji je iznajmljivala posetiocima Beograda, a nalazio se u stanu jedne zgrade u Karađorđevoj ulici. Hostel je, sa manje ili više uspeha, radio sve do pre nekoliko meseci, kada su morale da ga zatvore zbog dugova koje su napravile zbog nagomilanog poreza i nameta državi. Jelena je od tada prinuđena da finansijski pomaže i izdržava majku i baku Caku, što je dodatno opteretilo njen budžet. Kako priča izvor, Golubovićeva je imala još izdataka, znatno krupnijih i ozbiljnijih, zbog čega je dekintirana.

- Osim izdržavanja porodice, Jelena je morala da vrati kredit koji je uzela u jednoj banci nakon što se sa njima sudila nekoliko godina. Mislim da je platila oko 40.000 evra sa kamatama. Taj novac je imala od prethodnih rijalitija, a ostatak je potrošila na silna putovanja. Ona nije bila voljna da uđe u "Zadrugu", zasitila se rijalitija i želela je da ga izbegne, ali su finansijski problemi presudili da pihvati ponudu. Jelenina želja je da od zarađenog novca pokrene neki posao od kojeg će njena porodica moći da živi - kaže izvor, a piše Kurir.

Jelena je 1. na listi rijaliti učesnika kada je zarada u šou-programima te vrste u pitanju, a procenjuje se da je zaradila oko 320.000 evra. Od tri učešća na "Farmi", gde je dva puta pobedila, zaradila je 150.000 evra, veliki honorar imala je i kao učesnica "Parova", a potom i u šou-programu "Odavno posvađane", kao i od prve sezone "Zadruge".

2022 © - Vesti online