Sreća u nesreći

Privatna arhiva
Povredio nogu: Janoš Pap sa bolesnom suprugom

Kako je u međuvremenu ovaj dar već stigao na kućnu adresu ove nesrećne porodice, to beležimo i sve ono što su uputili u znak zahvalnosti svojoj dobročiniteljki sa dalekog kontinenta.

- Koliko nam samo ovaj dar znači, ta dobra duša ne može ni da zamisli. Hvala joj do neba. Novac nam je stigao u više nego dobar čas da dokupimo lekove preko potrebne supruzi Zvezdani i meni. Nažalost, dok sam radio u nadnici, zgazio sam na ekser i od tada sam kod kuće na lečenju. Samim tim našli smo se u velikoj nevolji, jer treba spremiti ogrev za zimu, a ja nisam sposoban da bilo šta radim i zaradim sada, a ne znam koliko ću još dugo morati da mirujem - rekao je Janoš Pap (57), bivši pekarski radnik, koji zajedno sa sinom Peterom (21) brine o bolesnoj supruzi Zvezdani i još troje dece, Kristijanu, Imru i Julijani, mentalno zaostalim i nesposobnim da bilo šta rade.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online