Utorak 13.11.2018.
09:41
Vestionline

Đoković: Velika je stvar što takva zvezda dolazi na tenis (VIDEO)

EPA/Facundo Arrizabalaga
Kristijano Ronaldo s lepšom polovinom Đorđinom Rodrigez i sinom na Đokovićevom meču

Na terenu je sve išlo očekivanim tokom. Najbolji tenisr na svetu Novak Đoković je strpljivo čekao da Amerikanac Džon Izner, igrač gromovitog servisa, upadne u zamke njegovog riterna. Brejk se desio tri puta za sigurnu pobedu sa 6:4, 6:3 u prvom meču našeg asa na završnom turniru sezone na kojem igra da tu vrednu titulu prigrabi i šesti put. 

Sledeći Đokovićev protivnik u grupi "Gustavo Kuerten" biće Nemac Aleksandar Zverev, koji je savladao Hrvata Marina Čilića u dva seta s taj-brejkom. Igraće u sredu u 15 časova.

Pobeda protiv Iznera bila je Đokovićeva 50. ove sezone. U poslednjih 12 godina manje od pedeset imao je samo u prošloj (32) koju je završio na pola, odmah posle Vimbldona.

Dok je naš najbolji teniser držao stvari pod kontrolom na igralištu, deo slave pred gledalištem, i neposrednim i televizijskim, ukrao mu je portugalski fudbalski as Kristijano Ronaldo. Budući da je u ligaškom fudbalu pauza zbog utakmica reprezentacija, a on je na poštedi u svom nacionalnom timu, došao je na meč u Londonu s lepšom polovinom Đorđinom Rodrigez i sinom Kristijanom juniorom, koji takođe nosi crno-beli dres Juventusa, u mlađim uzrastima italijanskog šampiona.

U krupni kadar je ušao kada je loptica poletela prema prvom redu u kojem su sedeli. Kristijano je poleteo rukom za njom u stilu rukometnih golmana.

- Večeras sam na opremi imao boje njegovog kluba Juventusa. Nadam se da mu je i to prijalo. Velika je stvar što fudbalska i uopšte sportska zvezda takvog kalibra dolazi na tenis. On je veliki ljubitelj naše igre. Redovno je dolazio na masters u Madridu da gleda Rafine, Rodžerove i moje mečeve. Kristijano je jedan od najvećih sportista poslednje decenije. Za tenis je vrlo bitno što dolazi. Nisam imao priliku da se sretnem s njim posle meča, ali se nadam da će to biti moguće u nastavku turnira - rekao je Đoković o Kristijanu Ronaldu.

2024 © - Vesti online