Ponedeljak 12.11.2018.
16:43
Vestionline,b92.net

Niko nije verovao u novu vezu Leonarda Dikaprija, ali ljubav je sve jača

EPA/Etienne Laurent
Leonardo Dikaprio

Nakon što su prošlo leto krstarili po Italiji, 43-godišnji glumac Leonardo Dikaprio i njegova 21-godišnja odabranica, glumica i manekenka Kamila Morone, svoju ljubavnu priču su nastavili u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Iako zbog velike razlike u godinama i činjenice da slavni oskarovac voli da zavodi mlade manekenke niko nije previše verovao u ljubav ovog para, bolje upućeniji izvori tvrde da je Leonardo potpuno izgubio glavu za mladom brinetom koja takođe nastoji da ostvari holivudsku karijeru. 
 

Iako su zajedno nešto manje od godinu dana, javno nisu govorili o svom odnosu, a šuškalo se i da Leonardo ozbiljno razmišlja o tome da lepoticu odvede pred oltar. 

To nije uspelo ni brazilskoj lepotici Žizel Bundšen, koja ga je najduže zadržala, čak 7 godina, no na kraju ga je ostavila jer je shvatila da ne planira da se skrasi. Slična je priča bila i s izraelskom manekenkom Bar Refaeli, s kojom je proveo 5 godina, a zanimljivo, obe su nakon veze s njim zasnovale porodice.

Uprkos činjenici da je glumac u petoj deceniji, Leo se još uvek nije oženio, ali istorija je mnogo puta pokazala da se uz "onu pravu" smire i najokorjele neženje. 

Inače, Kamila je ćerka argentinske glumice Lusile Sole, koja je od Leonarda mlađa samo godinu dana, a ona je pak poznata i po višegodišnjoj vezi s glumcem Al Paćinom, s kojim je nedavno raskinula u strogoj tajnosti. Kamila je bila prilično vezana za Paćina, s kojim se privatno družio i Leonardo.

2024 © - Vesti online