Ponedeljak 12.11.2018.
11:07
Vestionline

Englezi pišu: Vidić na klupi Mančester junajteda?

EPA/PETER POWELL
Nemanja Vidić

Legenda Crvene zvezde je gostovao u emisiji povodom gradskog derbija, u kojoj je govorio o statusu Žozea Murinja, pa i sopstvenim ambicijama u budućnosti. Pre meča, Vidić je pružio podršku Portugalcu, a stav nije promenio ni posle poraza.

Ipak, on je nakon meča rekao da bi jednog dana želeo da se oproba u menadžerskim vodama.

- Ukoliko Murinjo krene da pobeđuje, ja kao navijač neću biti ljut u slučaju da dobijemo deset utakmica za redom. Da budem iskren, u budućnosti bih želeo da budem menadžer. Voleo bih da naučim još neke stvari. Ne bi bilo pošteno da sada kritikujem Murinja, a planiram da budem trener. On je osvojio mnogo trofeja. Ovo svakako nije Junajted koji smo navikli da gledamo. Ovo je Murinjov Mančester. Kada je dolazio, trebalo je da znate šta možete da očekujete, kakvu vrstu fudbala. Za njegovo vreme, ovako je igrao i Inter i Čelsi. Možda je samo u Realu igrao otvorenije - istakao je bivši kapiten Junajteda.

Navijače Crvenih đavola je ovakav stav obradovao, pa su na društvenim mrežama mahom počeli da prizivaju Vidića da se vrati u Junajted u funkciji trenera. Čak je i poznati "Miror" pisao - Vidić ne želi da kritikuje Murinja, jer želi njegov posao!

2024 © - Vesti online