Subota 10.11.2018.
19:01
Vestionline

Snajder ljutito poručio: Ovo mi je poslednji meč u Kataru!

EPA/KOEN VAN WEEL
Vesli Snajder, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Holandije

Snajder, koji nikada nije važio za igrača sklonog incidentima, zaradio je isključenje u finišu utakmice što ga je potpuno izbacilo iz ravnoteže.

Vesli je postigao oba gola za Al Garafu, prvi iz penala, a drugi u 83. minutu, ali je nedugo zatim morao da napusti teren. Pri izlasku je čini se pretio sudijama i tom prilikom je rekao na sav glas - "ovo mi je poslednji meč u Kataru!"

Na putu ka svlačionici besno je strgnuo kapitensku traku sa ruke i i nastavio sa psovkama.

Nedugo zatim, bivši igrač Ajaksa, Reala i Intera se oglasio preko društvenih mreža i izvinio se navijačima zbog ružnog ponašanja.

- Reagovao sam neprimereno i nepromišljeno posle crvenog kartona za koji smatram da mi je nezasluženo pokazan. Konačno, kako bih kontrirao lažnim spekulacijama ponoviću da uživam igrajući fudbal ovde u Kataru - napisao je Snajder.

Snajder je u Al Garafi od januara ove godine. Njegov tim je vodeći na tabeli sa 13 bodova prednosti u odnosu na Al Duhail posle 12. kola. Snajder je rekao da je odbio niz ponuda zimus kada je napuštao Nicu i da mu je bila želja da zaigra na Bliskom istoku posle uspešne karijere u Evropi.

2024 © - Vesti online