Subota 10.11.2018.
11:28
Vestionline

Dembele misli da mu je Barselona Dembelija

EPA/JP Gandul
Usman Dembele

Usman Dembele (21) sve više postaje poznat među saigračima u Barseloni kao onaj koji neprestano kasni pa se na treninzima pojavi poslednji. Gledano mu je kroz prste zbog njegove mladosti, ali su u klubu svesni da će prekardašiti ako se nastavi s njegovom rasejanošću.

Možda je kap prelila čašu u četvrtak, dan posle remija s Interom u Milanu u Ligi šampiona (1:1), što je Barseloni bilo dovoljno da bude prva koja je obezbedila plasman u osminu finala. Dembele, koji je igrao na "Meaci", nije se pojavio. Nikoga i nije obavestio da neće doći. 

U klubu su se uzmuvali. Pokušavali su da ga dozovu telefonom, ali se francuski igrač nije javljao na učestale pozive. Kad su najzad uspostavili vezu s njim, Dembele je objasnio da je ostao kod kuće zato što mu nije dobro. Klupski lekari su ga pregledali. Saopšteno je da je prehlađen.

Da li je s njim obavljen vaspitni razgovor u četiri oka, nije objavljeno. Ako nastavi da misli da mu je Barselona Dembelija, pašće u nemilost, a kao zapeta puška na šansu čeka Brazilac Malkom, novajlija iz Bordoa, strelac jedinog gola u Milanu.

2024 © - Vesti online