Petak 09.11.2018.
18:08
Irena Karić - Vesti

Ona je osvojila titulu Mis turizma Srbije za 2018. godinu (FOTO)

Z.Jakšić
Top 6 takmičarki Miss turizma Srbije 2018.

Pobedničku krunu osvojila je Sara Mitić iz Niša, a nagradu joj je uručila Sara Miletić, prošlogodišnja pobednica koja je u Maleziji osvojila mesto druge pratilje, što je predstavljao istorijski uspeh Srbije u ovom tipu nadmetanja manekenki iz celog sveta.

Z.Jakšić
Pobednica Sara Mitić

Titulu prve pratilje ponela je Tamara Korać iz Kraljeva, dok je druga pratilja Maja Hutalarović. Žiri je odlučio da Mis šarma bude Svetlana Zajac iz Inđije, a najfotogeničnija ove godine bila je Milica Dujaković.

Z.Jakšić
Tamara Korać - prva pratilja

Žiri je imao nimalo lak zadatak, da na osnovu defilovanja 17 učesnica i njihovog obraćanja publici, odredi koja je to devojka koja će predstaviti turizam Srbije na svetskom takmičenju 2019.godine. Svojim atraktivnim izgledom, osmehom, i harizmom, devojke su se nadmetale za pažnju žirija, kako bi osvojile najviše ocene. 

Z.Jakšić
Maja Hutalarović - druga pratilja

Specijalne gošće bile su pevačice Merima Njegomir i Ivana Jordan, a zatim je usledio je i nastup mladog harmonikaša Milana Milićevića.

Z.Jakšić
Milica Dujaković - Mis fotogeničnosti

Nastup je bio organizovan u okviru četiri tematske celine. Pored fizičkog izgleda, ocenjivani su i javni nastup, njihovi talenti, kao i veština govorništva, jer pored važnosti negovanog tela, ističe se i značaj ponašanja pred publikom, kamerama, i fotoreporterima. 

I.Karić
 

Misice su prošetale u zanosnim večernjim toaletama, kupaćim kostimima, sa upečatljivim aksesoarima, i haljinama jedne istaknute beogradske dizajnerke. 

I.Karić
 

Sara Mitić iz Niša proglašena je najlepšom, i ona će prezentovatii našu zemlju na sledećem svetskom takmičenju . 

Pobednica će predstavljati srpsku kulturu i turizam u Zagrebu, a termin održavanja ove manifestacije je april 2019.godine. 

2020 © - Vesti online