Petak 09.11.2018.
15:42
Vestionline

Klop: Sa Fulamom neće biti lako

EPA/ Peter Powell
Jirgen Klop, očekuje podršku navijača u nedelju

Tim našeg trenera Slaviše Jokanović je posledni u Premijer ligi, sa serijom od šest poraza.

- Bio bih idiot, što nekoliko ljudi i misli, ali nisam toliki, da pričam o popravljanju gol razlike pre utakmice. Nisam siguran koliko ste puta gledali Fulam, svih 90 minuta ne samo isečke utakmica. Oni su u čudnoj situaciji, mogu samo da zamislim kako se osećaju. Igraju dobar fudbal, rade dosta dobrih stvari, napravili su mnogo problema Mančester sitiju u Liga kupu, bio je to zaista dobar fudbal - rekao je Klop.

- Moraćemo da se dobro branimo. Imaju vešte napadače koji dobro igraju. Konačni proizvod, završnica, možda često nije dovoljno dobra, ali postižu golove. S druge strane, dosta i primaju, ali nikad nećeš da ti gol timu kakav je Fulam ako uđeš u meč sa mišlju o davanju golova. Utakmica je veliki izazov za nas, ne smemo zaboraviti u koliko dobroj smo situaciji - dodao je nemački stručnjak.

Liverpul dočekuje Fulam u nedelju od 12 časova po lokalnom vremenu (13h u Srbiji), pa je Klop imao zanimljivu poruku za navijače.

- To je još jedan izazov. Zbog toga pozivam sve ljude koji planiraju da dođu na stadion da legnu ranije u subotu uveče da budu u najboljoj formi u nedelju i pomognu nam. Ako neko očekuje laku utakmicu molim vas da ostanete kod kuće jer neće biti lako. Biće težak posao. Želimo da pokažemo reakciju, ali pravu - zaključio je Klop.

2024 © - Vesti online