Petak 09.11.2018.
13:47
blic.rs, Vestionline

Adrijana Lima "skinula krila" i uplakana napustila modnu pistu

Epa/JASON SZENES
Oproštajna revija "Victoria's Secret": Adrijana Lima

Posle 19 godina Lima je skinula krila, što je za nju bio veoma emotivan momenat. Na kraju revije manekenka nije uspela da zadrži emocije i rasplakala se, a čelnici popularnog modnog brenda su joj se zahvalili na svemu što je učinila za njih u protekle dve decenije. Ni Adrijana Lima nije ostala dužna.

- Draga Viktorija, hvala što ste me pokazali svetu, što smo delili tajne, i što je najvažnije niste mi samo dali krila već ste me i naučili da letim. Voli vas Adrijana - napisala je lepa Brazilka.

Publika je bivšu suprugu Marka Jarića pozdravila aplauzom. Oproštaj od "Viktorijinih anđela" ne znači i kraj manekenske karijere za Adrijanu. Iako ima 37 godina, na odličnoj figuri bi joj pozavidele i mlađe devojke.

Iako je modnu pistu napustila u suzama, Adrijanin odlazak bio je u velikom stilu. 

Na ovaj dogagađaj osvrnula se i srpska voditeljka Biljana Obradović, koja je imala priliku da upozna Limu.

- Sinoć je u Njujorku održan još jedan spektakularan "Viktorijas sikret" šou na kojem je Adrijana Lima poslednji put u karijeri ponela Anđeoska krila! Imala sam tu čast da dva puta radim reportażu sa velikog spektakla VS u Njujorku i Parizu - napisala je ona uz fotografiju sa slavnom lepoticom.

2024 © - Vesti online