Četvrtak 08.11.2018.
21:28
Vestionline

Jović i Gaćinović strelci za Ajntraht (VIDEO)

EPA/Katia Christodoulou
Luka Jović, nastavlja seriju golova

Novi gol za Ajntraht je dao Luka Jović koji je nastavio sa dobrim partijama ove sezone u nemačkom timu, ali ga je zasenio drugi srpski igrač Mijat Gaćinović koji je upisao gol i asistenciju.

Ajntraht je poveo u 17. minutu kada je Gaćinović dodao do Džetra Viljemsa, ovaj je pronašao pukotinu u odbrani domaćina i pustio je pas za svog napadača.

Jović je istrčao iskosa i prihvatio loptu, te snažnim šutem bez dvoumljenja i po zemlji pogodio za 1:0.


To je ujedno do kraja poluvremena bio i jedini udarac u okvir gola Apolona. Drugi gol za Ajntraht je delo Sebastijana Halera u 56. minutu, a samo tri minuta kasnije Gaćinović na ivici kaznenog prostora povlači loptu udesno i šutira sa 16 metara u donji desni ugao gola Apolona za 3:0.


Tim Saše Markovića smanjuje na 1:3 u 72. minutu, posle slobodnog udarca. Pedro je precizno centrirao, Zelaja se našao na pravom mestu i Apolon je smanjio zaostatak.

Ajntraht je od 81. minuta ostao sa desetoricom na terenu posle isključenja Stendere, a Zelaja je to iskoristio i svojim drugim golom primakao Apolon na 2:3 u četvrtom minutu nadoknade.

Međutim, kiparska ekipa nije mogla više od toga, niti je bilo vremena, pa je Ajntraht na gostovanju opravdao ulogu favorita.

Ajntraht je sada posle četiri kola prvi u grupi sa 12 bodova, a Apolon je poslednji sa jednim bodom iza Marseja i Lacija.

Nemački tim je imao pravu domaću atmosferu na Kipru. Jednu tribinu je zaposelo 5.000 njegovih navijača koji su došli iz Frankfurta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eintracht-Online.net (eintrachtonlinenet) on Nov 8, 2018 at 12:00pm PST

2024 © - Vesti online