Četvrtak 08.11.2018.
12:54
Vestionline

Piše se da ima dima: "Srpski Falkao" Liverpulova želja

lfcglobe.co.uk
 

Dok se evropski viceprvak oporavlja od nokauta na "Marakani", u koji ga je poslao dvostruki strelac Milan Pavkov, liverpulski portal "LFC Globe", koji prati sva dešavanja u vezi s klubom, ali nema nikakve zvanične veze s njim, objavio je da se na listi želja trenera Jirgena Klopa nalazi Luka Jović (20), član naše i seniorske i mlade reprezentacije.

Nekadašnji Zvezdin fudbaler igra drugu sezonu u Ajntrahtu iz Frankfurta na zajam iz Benfike. Posle pet golova na jednom meču, koje je postigao prošlog meseca kada je u Bundes ligi pregažena Fortuna iz Diseldorfa sa 7:1, Ajntraht se učvrstio u želji da ga i otkupi. 

Ako je Liverpul zaista konkurencija nemačkom timu, onda je Jović već jednom nogom na Enfildu kada pozajmica i istekne u junu iduće godine. Procenjen je na oko 20 miliona evra, a ima ugovor s Benfikom do juna 2021.

Liverpul je poslovnu saradnju s lisabonskim velikanom ostvario i pre četiri godine kada je doveo Lazara Markovića, ali se s njim nije usrećio. 

U tekstu portala se ističe i da je Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić jednom rekao da će Jović biti i najbolji napadač u Evropi, upoređujući ga s kolumijskim golgeterom Radamelom Falkaom.

2024 © - Vesti online