Sreda 07.11.2018.
09:12
Vestionline

11. decembar, vidimo se...

MN Press
Radost Zvezdinoh igrača pred severnom tribinom posle velike pobede protiv Liverpula

Ko sme da se s 5.000.000 evra kladi na pobedu Pari Sen Žermena na "Marakani" 11. decembra? Bilo kakvu, ne mora s pet golova razlike.

Posle veličanstvenog Zvedinog podviga protiv Liverpula svi su živi u "grupi smrti". I svi strepe, a samo se naš prvak nada. Tako je to kad glavni favoriti zapadnu u nevolje, a potpuni autsajder jednom pobedom dotakne nebo. 

U sledećem, petom kolu Lige šampiona "crveno-beli" su 28. novembra gosti Napolija, a na Parku prinčeva se sastaju francuski prvak i grogirani "redsi". Onda, u poslednjem kolu, 11. decembra, u Beograd dolazi Pari Sen Žermen, a na Enfild ide italijanski viceprvak. Sve te utakmice počeće u 21 čas.

Pogled na tabelu ukazuje da Zvezda ima šansu za proleće u Evropi čak i ako izgubi na San Paolu. Ukoliko Liverpul, koji je prvi put u Ligi šampiona poražen na tri uzastopne utakmice kao gost, računajući i revanš polufinala s Romom prošle sezone, ne poklekne i u Parizu, susret "crveno-belih" sa "svecima" biće odsudna bitka i jednima i drugima bar za treće mesto u grupi koje vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Posle dva Zvezdina poraza u gostima, s kojih se kući vratila s deset lopti u mreži, činilo se da će meč s Pari Sen Žermenom u Beogradu biti bez takmičarskog značaja za nju. Stvari su se okrenule naglavačke. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online