Utorak 06.11.2018.
16:45
blic.rs, Vestionline

Bred i Anđelina se posvađali oko starateljstva i imovine

EPA/Facundo Arrizabalaga
 

Prvo ročište brakorazvodne parnice između Anđeline Džoli i Breda Pita zakazano je za 4. decembar. Ispostavilo se da se glumci nisu dogovorili oko starateljstva jer Anđelina traži potpuno starateljstvo nad decom, dok Bred zahteva zajedničko. 

Pored starateljstva, Bred i Anđelina imaju puno nekretnina koje nisu u predbračnom ugovoru, a oko kojih takođe nisu uspeli da postignu dogovor. 

Na primer, Bred želi da zadrži svoju imovinu u Francuskoj i nastavi da proizvodi svoju marku vina, dok Anđelina, s druge strane, želi da proda to imanje, a novac pokloni u dobrotvorne svrhe.

Bračni par Džoli-Pit podneo je sve papire za razvod u Los Anđelesu. Angažovali su privatnog sudiju, pa će se brakorazvodna parnica odvijati "iza zatvorenih vrata", daleko od očiju medija. 

Anđelina i Bred upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine, a venčali 2014. na svom imanju u Francuskoj. Posle dve godine braka saopštili su da se razilaze.

Imaju šestoro dece, od toga troje usvojene Medoksa (17), Paksa (14), Zaharu (13) i troje biološke dece Šajlo (12) i desetogodišnje blizance Noksa i Vivijen.

Anđelina se trenutno nalazi u Južnoj Koreji, gde je uslikana sa Medoksom i Paksom, dok Pit u Los Anđelesu snima novi film Kventina Tarantina.

O fizičkom izgledu glumaca se mnogo pisalo posle njihovog razlaza, fanovi su zaključili da se Džolijeva "osušila", dok Bred izgleda bolje nego ikad.

2024 © - Vesti online