Utorak 06.11.2018.
13:09
Mondo.rs, Vestionline

Frans fudbal: Venger u Milanu?

EPA/ AHMED JALLLANZO
Arsen Venger

- Sledeće godine ću raditi, ali ne znam gde. Odmorio sam se, gledao sam dosta fudbal i nedostaje mi- rekao je 69-godišnji Francuz, koji se dovodio u vezu sa brojnim klubovima poput minhenskog Bajerna, Real Madrida, Fenerbahčea, pa čak i sa reprezentacijom Kine i pozicijom generalnog menadžera u PSŽ-u.

List "Frans fudbal“ , međutim, objavio je da bi Venger uskoro trebao preuzeti italijanskog velikana Milan.

- Osvajač tri titule šampiona i sedam trofeja FA kupa već nekoliko sedmica pregovara sa Milanom i blizu je dogovora- navodi francuski list.

Venger bi trebao da nasledi Đenara Gatuza i da dobije veća ovlašćenja kada je ekipa u pitanju, a kako se navodi, dogovor je vrlo blizu.

Situacija u Milanu nije dramatična, ali je ispod očekivanja novih vlasnika, američkog investiocionog fonda "Elliot Management Corporation".

Ključnu ulogu u dovođenju Vengera u Milan, navodno, imaju upravo Pol i Gordon Singer, otac i sin koji upravljaju ovim fondom.

Dvojica milijardera su poslovno vezani za London i jedno vreme su živeli tamo, a navijači su Arsenala, što verovatno objašnjava zašto je dugogodišnji trener “tobdžija” njihov prvi izbor.

2024 © - Vesti online