Sreda 07.11.2018.
05:00
Ž. M. - Vesti

Uz druženja do novih članova

Ž. Marković
Dogovor: Sastanak Udruženja privrednika

Svi prisutni članovi uprave su dali svoje ideje za rad u naredna dva meseca i svi su bili saglasni u jednoj ideji, a to je da se do kraja godine organizuju druženja članova - večeri koje bi bile zabavnog ali i promotivnog karaktera. Tako će se 14. decembra u restoranu Foreveldli kod Ranka Aćimovića održati ovakvo jedno veče promotivno-zabavnog karaktera.

Sekretar udruženja Ivan Avramović i blagajnik Goran Janković su istakli da udruženje ima dobru bazu i da su baš ovakve večeri druženja potrebne kako bi se udruženje proširilo i povećalo svoje članstvo. Takođe je bilo reči i o večerima na kojima će biti održane tribine na temu iz raznih oblasti privrede i ekonomije za privrednike, ali i za naše ljude, o socijalnim pitanjima u Švajcarskoj.

Na sastanku se govorilo i o predstojećoj slavi udruženja kao i o proslavi jubileja. Na sledećem sastanku će se na ovu temu doneti konkretniji dogovori. Sajam je neizbežna tema pa je sigurno da se sledeće godine svakako može očekivati ekonomsko-poslovni forum koji je ove godine bio odlično organizovan i imao veliki broj posetilaca. Na sledećem sastanku u novembru će se razgovarati o druženju koje je zakazano za 14. decembar ove godine.

2024 © - Vesti online