Ponedeljak 05.11.2018.
17:26
kurir.rs

Roditelji Darka Lazića slomljeni nakon nove intervencije

instagram/darkolazicofficial
Darko Lazić

Darkovi roditelji, verenica i prijatelj Miljan Vračević došli su u posetu pevaču rano jutros međutim, nisu mogli da ga vide.

- Čekamo lekare, još ništa ne znamo. Nismo ga jutros videli. Mi treba njemu da se nađemo i morate da razumete da nam je mnogo teško, nikad teže. Otkad je Darko doživeo nesreću polu smo živi - ispričala je Darkova mama.

Kasnije su uspeli da uđu kod Darka gde su se zadržali oko tri sata posle čega su vidno neraspoloženi izleteli iz bolnice i uputili se ka svojim kolima.

Takođe, nezvanično saznajemo, iz izvora bliskih medicinarima u bolnici, Darko je upao u apstinencijalnu krizu. Prema ranijim Lazićevim izjavama medijima, od kojih nije ništa krio, on je povremeno konzumirao opijate, pa je moguće da je sada usledela kriza.

Posle noćašnje drame, sada je dovetena i u pitanje operacija kuka i butne kosti, koja je trebalo da bude u sredu, 7. novembra.

Podsetimo, Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun. U saobraćajnoj nesreći 23. oktobra zadobio je teške telesne povrede kada je nad BMW izgubio kontrolu pa sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Unutrašnje krvarenje lekari su uspeli da saniraju vađenjem slezine, a sada pevača očekuje još jedan hirurški zahvat.

2024 © - Vesti online