Nedelja 04.11.2018.
14:35
blic.rs, Vestionline

Kija pričala o Slobi sa puno emocija

V. Sekulić
Kija Kockar

- To je postala fizička bol, bukvalno te zaboli u grudima. To je nešto što ne može rečima da se opiše. Mnoge žene oproste pevaru jer se desi u četiri zida i pređu preko svega. Ovo je drugačije jer je sve bilo javno, samim tim je i mnogo teže. Zovu te i poznati i nepoznati da daš komentar, a ti ne znaš gde se nalaziš - ispričala je Kija, ali rekla i da joj je, na neki način, drago što se sve desilo javno. 

- To mi je dalo snagu da budem jaka i da ne oprostim. Jer prevaru ne treba opraštati. Mi nemamo dece i mladi smo, mislim da bi se sve to ponavljalo. Meni su nepoznati ljudi bili podrška. Oni su mi dali snagu da sve to prebrodim i da presečem. Pa mi smo iz istog grada, bilo me je sramota - iskrena je bila pevačica.

Ona je sa puno emocija pričala o bivšem suprugu, tvrdeći da je 80 odsto njihovog zajedničkog života bilo prelepo i da su važili za lep i skladan par u Zrenjaninu, pa je i ta prevara što se desila pred budnim okom javnosti bila neočekivana za nju. Ipak, zbog svojih postupaka se nijednog trenutka nije pokajala jer zna da je dala sve od sebe.

- Pored te ljubavi i osećanja, ja sam neko ko je nepopravljivi romantik i imam to viteško u sebi, hoću to do kraja da isteram. Držala sam se većinom za uspomene i to što je bilo lepo. Želela sam da jednog dana svojim unučićima govorim "Tvoj deda i ja smo počeli od nule". Htela sam da to bude naša ljubavna priča. Horoskop mi kaže da me čeka drugi muž stranac, ali to je samo pisanje, čeka se još - rekla je Kockareva i iznenadila sve u studiju.

2024 © - Vesti online