Nedelja 04.11.2018.
11:06
b92.net, Vestionline

Dve devojke pretučene u centru Podgorice, napadač pobegao

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Slučaj je prijavljen policiji, a napadnute devojke tvrde da ne poznaju napadača i da je on nasrnuo na njih bez ikakvog povoda.

Jedna od je njih od udaraca izgubila svest, ali nasilnika to nije sprečilo da nastavi da ih udara.

Kako tvrde, mnogo veće posledice sprečili su mladići koji su se zadesili na licu mesta, piše Dan. 

Incident se dogodio u noći između petka i subote, u radnji brze hrane kod Sahat-kule u Podgorici. Pre nego što su ušle u taj objekat, njima nepoznati muškarac starosti od 50 do 60 godina počeo je da ih provocira. 

One, kako kažu, nisu reagovale na to, a on je ušao za njima u objekat i nastavio da im upućuje uvredljive reči i da ih psuje. Odmah zatim, kako tvrde, nasrnuo je na jednu od devojaka, koju je udario pesnicom u rame i glavu. Ona je od jačine udaraca pala na pod. Odmah zatim je nasrnuo i na drugu devojku, koju je takođe udario više puta. 

Nekoliko mladića koji su bili u tom objektu pritrčali su u pomoć. Ubrzo je stigla policija, ali je napadač u međuvremenu pobegao. 

- Odmah smo pošle u policiju, gde smo ispričale šta se dogodilo. Apelujemo na nadležne da što pre identifikuju i privedu nasilnika, koji može ovako napadati i druge devojke bez ikakvog povoda -  kazale su ove dve devojke. 

Policija je iz objekta u kojem se dogodio napad izuzele snimak. Kako kažu napadnute devojke, na snimku se vidi kako ih ovaj muškarac napada, ali se, kako su im saopštili u policiji, njegov lik ne vidi jasno.

2024 © - Vesti online