Utorak 06.11.2018.
12:30
Vestionline

Zvezdana briga o zdravlju

zastavki.com
Foto: Ilustracija

Vatreni Ovnovi, kao i sve u životu, bolest smatraju veoma ozbiljnom i tako joj pristupaju. Kada im lekar skrene pažnju na promenu stila života zbog zdravlja, oni bez pogovora menjaju navike iz korena. Bikovi su hedonisti.

Ako su u mogućnosti, radije će platiti da im doktor dođe kući. Smatra se da se užasno plaše smrti pa zato rado idu na sve moguće preglede i pre nego što osete teskobu. Ljude rođene u znaku Blizanca gotovo je nemoguće videti u čekaonici doma zdravlja. Oni ne priznaju da su bolesni i obično svaku muku preleže na nogama.

Rakovi često posećuju lekara. Smatraju da moraju da budu zdravi da bi sačuvali svoje najmilije stresa. Lavovi su po prirodi hrabri. Ne libe se da odu kod lekara kada za to osete potrebu i isto tako se ne boje da saznaju dijagnozu ma kakva ona bila.

Sistematične Device su začetnici parole - bolje sprečiti nego lečiti. One vode zdrav život, idu na rutinske preglede i trude se da nadmudre boljke. Vage su nemarne i njima je odlazak kod doktora uvek na poslednjem mestu. Taman kada se odluče na tu "muku", predomisle se i ne odu na lekarske pretrage.

Škorpije smatraju da ne mogu da se razbole. Nevoljno zakazuju lekarske preglede ali ih odrađuju. Strelac je neuhvatljiv i vodi računa o sebi. Više je okrenut tradicionalnoj medicini i u prirodi traži lek. Jarac se prema zdravlju ophodi kao prema novcu, brižljivo!

Vodolija ide iz krajnosti u krajnost ili trči kod doktora za svaku sitnicu, ili uošte nema zdravstveno karton. Ribe su brižne. Ako imaju bolesnika u porodici, vodiće računa o njemu i prevrnuće nebo i zemlju da ga izleče. Ipak, za sebe i svoje boljke nikad nemaju vremena.

2024 © - Vesti online