Jovići u srcu dobre Nataše

Lična arhiva
Preuzeo paket: Miodrag Jović

To potvrđuje naša već dobro poznata donatorka Nataša Vidović iz Hercegonauraha u Nemačkoj, nedavno uputivši posredstvom Redakcije "Vesti" u Bad Filbelu, poveći poklon-paket koji je sa ljubavlju spremila i Natašina ćerka Anastasija za njenu vršnjakinju Sanju. Reporteri "Vesti" ubrzo su sve ove darove prosledili na kućnu adresu Jovića, na čemu su se svojoj dobročiniteljki zahvalili do neba.

- Hvala dragoj Nataši, Bog da blagoslovi njeno plemenito srce. Oduševljeni smo poklonima, a petogodišnja Sanja posebno. Puna nas je kuća, a sa ovim poklonima puno i srce. Ima nas osmoro i ovakav vid pažnje je za nas velika sreća. Nataša nas se često seti i to joj nikad nećemo zaboraviti - poručila je baka Stanislavka.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online