Subota 03.11.2018.
11:25
Vestionline, mondo.rs

Saša Ilić u vaterpolo klubu

fkpartizan.rs
Saša Ilić, igrač sa najviše nastupa u FK Partizan

Najzanimljivija vest sa poslednje Redovne izborne Skupštine VK Partizan je ta da je novi član Upravnog odbora proslavljeni i sa 40 godina još uvek aktuelni fudbaler Partizana - Saša Ilić!

Na održanoj Skupštini izabrani su kandidati za organe Kluba koji će obavljati funkcije u narednom četvorogodišnjem mandatu. Za predsednika Skupštine VK Partizan, jednoglasno je izabran Zoran Avramović, dok je prvi čovek UO VK Partizan i dalje Aleksandar Šoštar.

Saša Ilić je po završetku Skupštine objasnio odakle on u vaterpolu.

- Moja prijateljica me je pitala da li bih ušao u UO ukoliko mogu da pomognem. Nisam se dvoumio, jer sam partizanovac, a najbitnija stvar je da koliko toliko vratimo klub tamo gde zaslužuje - objasnio je svoj potez Saša Ilić.

Šoštar je podsetio da VK partizan poslednjih godina proživljava najteže dane u svojoj istoriji.

- Što se tiče sportskih rezultata i dalje smo, i pored velikog odliva igrača, veoma uspešni, naročito na domaćoj sceni. Poznato je i da pred nadležnim organima vodimo borbu za bazen. Ali i pored silnih problema i dalje funkcionišemo - rekao je Aleksandar Šoštar.

Saša Ilić je prihvatio jednu, a vrlo brzo bi mogao da dobije i drugu funkciju i to za koju je usko vezan. Sve glasnije su priče oko odlaska Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora FK Partizana, a prema nekim najavama do toga bi moglo da dođe već početkom naredne nedelje. Mnogi upravo Ilića vide kao njegovog naslednika…

2024 © - Vesti online