Petak 02.11.2018.
18:40 >> 18:42h
Vestionline, mondo.rs

"Ima vremena za Liverpul, Proleter je prioritet"

MN Press
Vladan Milojević: Ričmond Boaći sigurno neće igrati

Trener Vladan Milojević bez obzira na veliko interesovanje za duel Lige šampiona, poziva na oprez pred meč 15. kola Superlige.

Šampionu Srbije ovo će biti treći duel između dva susreta sa Liverpulom, koji će potom ugostiti u utorak, 6. novembra, u 4. kolu Lige šampiona.

- Svesni smo da je veće interesovanje za duel sa Liverpulom, ali uvek ponavljam, prioritet nam je prvenstvo i zaista razmišljamo samo o Proleteru. Ima vremena do Liverpula, igrači i svi u klubu su maksimalno fokusirani na subotnji duel- poručio je Milojević.

On kaže da Zvezdu očekuje zahtevan zadatak.

- Čeka nas teška utakmica protiv ekipe koja u poslednje vreme ima jako dobre rezultate i igra baš dobar fudbal, i kod kuće i u gostima. Sigurno da je Proleter hit ove sezone u Superligi, ima spoj mladih igrača i povratnika, koji su imali dobre karijere pre povratka u klub. Spremićemo se na najbolji mogući način, poštujemo rivala koji ima pet vezanih pobeda i kod koga se vidi jasan pečat Dragana Radojičića, trenera koji se dokazao u Srbiji, a ima i titulu osvojenu u Crnoj Gori. Jedino što nas malo brine je stanje terena koji nije baš najbolji- rekao je šesf struke crveno-belih.

On se osvrnuo i na zdravstveni bilten ekipe, koji nije najbolji.

- Ričmond Boaći sigurno neće igrati, a ostali su se vratili u stroj. Marin je odigrao 90 minuta protiv Bačke, kao i Rodić posle povrede pete. Sada nemamo većih problema, malo nas muče virusi, videćemo još kakva je situacija sa Babićem koji je bio bolestan i čekam dozvolu lekara da li će biti na raspolaganju- rekao je Milojević i pozvao publiku da dođe u što većem broju.

Meč 15. kola Superlige Proleter – Crvena zvezda igra se u subotu od 15 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, uz direktan prenos na TV Arena sport 1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online