Petak 02.11.2018.
18:18
Vestionline, b92.net

Lovren: Jedino Tijeri Anri je uspeo isto što i ja

EPA/PETER POWELL
Dejan Lovren: Ramos pravi više grešaka od mene

Lovren je nastupio za Liverpul u finalu Lige šampiona, a onda oko mesec dana kasnije u finalu Svetskog prvenstva sa reprezentacijom Hrvatske.

- Rekao sam da sam jedan od najboljih, ali ne i najbolji. Recite mi ko je igrao u finalu Lige šampiona i mesec dana kasnije u finalu Svetskog prvenstva. Pre mene samo Tijeri Anri, tako da mislim da sam zaslužio pohvale- rekao je Lovren. 

Serhio Ramos, štoper Real Madrida i Španije, važi za jedenog od najboljih u svom poslu, ali Dejan veruje da razlika između njih dvojice nije velika, ako uopšte postoji. 

- Ramos, na primer, pravi mnogo više grešaka nego ja, ali on igra u Real Madridu. Kada imate Kristijana i napravite grešku dobijete 5:1 ili 5:2 i niko ni ne obrati pažnju na vaš kiks- dodao je Lovren. 

Hrvat veruje da Ramosev par iz poslednje linije odbrane Madriđana Rafael Varan zaslužuje više priznanja, ali ih ne dobija. 

- Varan mi se sviđa. On zaslužuje više priznanja, ali ih ne dobija koliko i Ramos. Sa tim se ne slažem. On je definitivno bolji od Ramosa, sada ali i prethodnih godina. Osvojio je Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo i samim tim mora biti izabran kao najbolji defanzivac na svetu. Oni su odabrali Ramosa i to je odluka koja se više ne može promeniti- zaključio je Lovren.

2024 © - Vesti online