Petak 02.11.2018.
08:15
S. Đ. - Vesti

Iz kome u tabloide

instagram/darkolazicofficial
Čeka ga dug oporavak: Darko Lazić

Od trenutka kada je smešten u zemunski KBC novinari opsedaju ovu zdravstvenu ustanovu, a svakodnevno se mogu čuti i pročitati razne spekulacije, od toga da mu je život još uvek ugrožen, zatim da je stabilno, do toga da nikada neće moći da peva.

Pravu istinu, međutim, znaju samo lekari i Darkova porodica, koja ga svakodnevno posećuje. U nedostatku pravih informacija nagađa se i zašto je folk pevač toliko nastradao, pa se tako navodi da je to zbog toga što je navodno vozio "krš od automobila" BMW Z4 kabriolet, koji je pre nekoliko meseci kupio od prijatelja, nalickanog samo spolja.

Zbog toga se u trenutku udesa nije otvorio vazdušni jastuk, koji bi Laziću znatno ublažio povrede.

Jedna od poslednjih informacija je da Darka ovih dana spremaju za još jednu operaciju noge, a prema nekim informacijama tu intervenciju bi trebalo da obave stručnjaci sa Instituta za ortopediju na Banjici.

"Borba Darka Lazića se nastavlja", jedan je od naslova u domaćoj štampi.

- Nisam ja operisao Darka, ali sam u timu lekara koji čini konzilijum. Njegova porodica nam je zabranila da dajemo bilo kakve informacije medijima - navodno je rekao jedan od lekara.
Spekuliše se i da stručnjaci tvrde da Darko više nikada neće moći da peva, jer mu je u toku nesreće nagnječeno i probijeno plućno krilo. Informaciju su, opet kako navode tabloidi dobili od "dobro upućenog izvora", koji tvrdi da oporavak u ovakvim slučajevima traje više od godinu dana.

- Ako bude imao sreće, Darko će morati da promeni život iz korena. Nema više pevanja, ludovanja ni brzog života - pišu tabloidi i navode da njegovi najbliži strahuju kako će on reagovati kada dođe sebi i kada shvati da više nije ista osoba i da mu je jedan momenat nepažnje uništio život.

Po svemu sudeći domaći mediji sada su se skoncentrisali na nesreću pevača. Kada i ta priča bude izgubila interesovanje, a u nedostatku bolje, ne sumnjamo da će se ponovo vratiti da "iskopavaju" pevačicu Jelenu Marjanović.

Ana o posetama bivšem suprugu

Z. K. Munja
Ana Sević

Povodom spekulacija da poslednjih nekoliko dana ne dolazi u posetu još uvek zakonitom suprugu, te da nije u dobrim odnosima sa Darkovom porodicom, oglasila se Ana Sević.

- Poštovani mediji, dragi novinari, prijatelji i svi vi ljudi koji ste uz Darka u njegovoj najtežoj borbi. Pre svega želim da vam se zahvalim na podršci i molitvama, energiji koju mu šaljete, jedva čekam da vidi koliko je voljen! Od prvog dana pa i ubuduće, moj boravak u bolnici kod njega je moja privatna stvar i nije nešto što želim da bude deo javnosti - poručila je Sevićeva.
Kako je navela, priče o njenom odnosu prema porodici Lazić su neistinite, aludirajući na to da nisu u lošim odnosima.

Pevačica i voditeljka, s kojom Darko ima ćerku Lorenu nije se oglašavala za medije, već samo putem društvenih mreža, pa je tako i ovaj put objasnila da li i kada ide u bolnicu kod bivšeg muža.




 

2024 © - Vesti online