Sreda 31.10.2018.
20:27
Vestionline

Halo, Kobi i FIBA – gde vam je Srbija?! (VIDEO)

fibabasketball.com
Kobi Brajant, promoter SP u Kini 2019.

U spotu Kobi Brajant kao ambasador SP poziva neke od najboljih košarkaških nacija zajedno sa domaćinom Kinom da izazovu neprikosnoveni "Drim tim" u borbi za trofej.

Redom se nabrajaju Brazil, Španija, Francuska, Australija i Kina...

- Svete, pratio sam te. Brazil, lepo. Španija, imate jedan trofej, da li je to dovoljno? (trojka Gasola) Tako sam i mislio. Ok Australija, osecam tvoju strast odavde. Hej Francuska, znam da želite to. Volite da svima otežavate posao zar ne? Zdravo Kina, pokazali ste mi ljubav, sad mi pokažite igru. I svi vi, trofej FIBA Svetskog prvenstva je tu, hocete ga? Dodite i uzmite ga! SAD, ne opuštajte se - poručio je Brajant u promotivnom videu Mundobasketa naredne godine. 

Oči "bode" to što Kobi u promotivnom spotu nigde nije spomenuo Srbiju. Premda tekst gotovo sigurno nije smišljao sam Brajant, pitanje je kako se desio takav previd da se zaboravi aktuelni svetski, evropski i olimpijski vicešampion. 

Srbija je u finalu Svetskog prvenstva 2014. u Španiji poražena od SAD, u finalu Olimpijskih igara u Riju pre dve godine od istog protivnika, a u finalu Evrobasketa od Slovenije prošlog septembra. 

Na putu do tih finala "Orlovi" su pobeđivali sve pobrojane selekcije.

2024 © - Vesti online