Sreda 31.10.2018.
17:31
svet.rs

Evo u kakvom je Darko Lazić stanju tri dana nakon buđenja iz veštačke kome

instagram/darkolazicofficial
 

Lazić od trenutka buđenja iz veštačke kome pa do danas ne može da govori, ali reaguje na sve što je jako važno. Kako kaže naš izvor, velika je sreća što Darko pokazuje reakciju na ono što mu se kaže, jer se strahovalo od gubitka pamćenja.

– Nakon nesreće Darko nije bio svestan i pokazivao je delimični gubitak pamćenja. Zbog kritičnog stanja u kojem je bio lekari su strahovali da će Darko možda imati problem sa pamćenjem, ali na svu sreću toga nema. Darko reaguje na sve, treptajima pokazuje da razume i da prepoznaje ljude – kaže neimenovani izvor, a piše Telegraf.rs.

Zbog kritičnog stanja pluća Darko je od nesreće pa do danas imao tubus. Međutim, tubus je izvađen, on je dobro reagovao, nakon čega mu je stavljena maska za disanje. Ipak, ukoliko dođe do komplikacija sa disanjem tubus će biti vraćen.

– Darku je rebro probilo plućnu maramicu. Pluća su mu kritično i svi se nadaju da neće doći do komplikacija i da će Darko uspeti da diše bez tubusa – objašnjava naš sagovornik.

Inače, jedan od lekara koji prate Darkovo stanje rekao je da “ide na bolje”.

– Stanje ide na bolje. Darko je svestan, reaguje. Nema nikakvih zavoja oko glave, to su dezinformacije – rekao je lekar.

Podsetimo, Darku je 25. oktobra operacijom izvađena slezina, čime su lekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje. Darka u narednom periodu čeka više operacija, a svaka od njih zavisi od stanja u kojem će pevač biti.

2024 © - Vesti online