Sreda 31.10.2018.
09:40
Vestionline, mozzartsport.com

Trinkijeri rekao "da"

EPA/ABIR SULTAN
Trinkijeri će biti Partizanov trener

Partizan ima novog trenera, a to je Andrea Trinkjeri, piše "Sportski žurnal".

Italijan je poslao pozitivan odgovor "crno-belima" i rekao "da" na ponudu da dođe i preuzme trofejni beogradski tim.

- Partizan je dobio trenera, Andrea Trinkjeri poslao je potvrdan odgovor Ostoji Mijailoviću, predsedniku kluba. Tokom dana bi trebalo da budu završene papirološke formalnosti - navodi "Sportski žurnal".

Italijanski stručnjak bi tako premijerno mogao da vodi Partizan sa klupe protiv Mege u Sremskoj Mitrovici 3. novembra.

Posle odlaska Nenada Čanka, nakon utakmice sa Zadrom, Partizan je morao ekspresno da pronađe rešenje za pitanje trenera. I to u prilično delikatnoj situaciji, posle serije poraza. "Crno-beli" su ambiciozno probali da dođu do Trinkjerija i na kraju su uspeli u toj nameri.

Italijan je bio na sastanku u Beogradu, vratio se u Italiju da razmisli i očigledno poslao potvrdan odgovor. Nezvanično se može čuti da je u pitanju višegodišnji ugovor po kome će Italijan zarađivati manje nego što je to bio slučaj u Bambergu. Ostaje da se vidi da li će zajedno s Trinkjerijem stići i Vlado Šćepanović kao pomoćni trener.

Trinkjeri je karijeru počeo 1998. kao asistent u Olimpiji iz Milana. Kasnije je sedeo na klupi Triboldija, Juvekazerte, Verolija, Kantua, reprezentacije Grčke, Uniksa i Brose Bamberga od 2014. do 2018.

2024 © - Vesti online