Utorak 30.10.2018.
21:49
Kurir.rs

Darko Lazić više nikada neće moći da peva?

instagram/darkolazicofficial
Darko Lazić

Podsetimo, čim je pevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta. Doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

- Pevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno - rekla je doktorka za beogradske medije. S obzirom na njene reči, Darko će teško moći da peva.

Svakodnevno u KBC Zemnu u posetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i verenica Marina Gagić, kao i pevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pevačev vozač i prijatelj. Oni su istakli da će Darko biti bolje, kako su im saopštili doktori.

Ono što je poznato jeste da Darko pet godina nije imao vozačku dozvolu, jer mu je ista zbog prekršaja oduzeta 2013. godine, a navodno nema ni zdravstvenu knjižicu. Jedino što pevač ima od dokumenata jeste njegov pasoš.

Darkovo lečenje već sada navodno košta nekoliko desetina hiljada evra, a pošto ga čeka dug oporavak i još dosta operacija, ta cifra će biti znatno veća. Darkove kolege poručuju porodici kako nemaju razloga za brigu, jer će oni snositi troškove lečenja.

2024 © - Vesti online