Utorak 30.10.2018.
19:26
blic.rs

Darko Lazić ne može da zaustavi suze: Kada je ugledao Anu Sević želeo je da čuje samo jedno

instagram/darkolazicofficial
Darko Lazić

- Nedelju dana je prošlo od teške saobraćajne nezgode koja mu se dogodila. Šest dana je bio u veštačkoj komi, ali čim je otvorio oči ugledao je svoju bivšu suprugu Anu Sević. Ona je stajala u neverici pored njegovog kreveta dok joj je on znacima pokazao da želi da čuje o njihovoj ćerki Loreni - priča za "Blic" izvor blizak pevaču.

Ana mu je na to rekla da se ne brine jer je uspela u tome da ćerka ništa ne sazna. Tada su Darku krenule suze na oči. Ana mu je ispričala da Lorena svakodnevno pita za tatu i da jedva čeka da ga vidi. On nije mogao da se smiri, a pošto za njega nije dobro da se potresa, Sevićeva je brzo napustila intezivnu negu gde se pevač još uvek nalazi.

Zbog Darkovog boljeg zdravstvenog stanja svi su i mnogo bolje raspoloženi. Njegova devojka Marina Gagić takođe je sada mnogo bolje, kao i Darkovi roditelji koji ga svakodnevno obilaze i to više puta dnevno.

Podsećamo, Darko je zadobio teške telesne povrede kada je na ulasku u svoje rodno selo Brestač, prošlog utorka rano ujuturu, sleteo sa puta zbog neprilagođene brzine kojom je vozio. On se tada četiri puta prevrnuo u svom automobilu marke BMW, a u krvi je imao 1,39 promila alkohola. U bolnici je pričao nepovezano, a odmah nakon pregleda ustanovljeno je da ima hematom na glavi i da mu je polomljeno devet rebara koja su oštetila pluća. Polomljena mu je i butna kost na mestu gde ulazi u karlicu. Zbog unutrašnjeg krvarenja Darko je prvo imao operaciju prilikom koje mu je izvađena slezina, a lekari su danas odlučili da će mu uskoro operisati nogu.

2024 © - Vesti online