Utorak 30.10.2018.
17:06
I. Karić - Vesti

Lepa Brena slavi u stilu svetskih zvezda: Gala večera za novinare i saradnike

I.Karić
Lepa Brena blistala je na svečanosti

Pred oko 150 počasnih zvanica Brena se pojavila sa svojim suprugom, Slobodanom Živojinovićem, u svedenoj odevnoj kombinaciji, kako bi u znak zahvalnosti svojim kolegama i saradnicima priredila gala večeru, i ujedno koktel žurku. 

V. Sekulić
 

Ovaj lep gest svojim prisustvom upotpunili su i trudna  Aleksandra Prijović sa Filipom Živojinovićem, koji su došli u pratnji Breninih sinova, Viktora, i Stefana.

V. Sekulić
Brena je izabrala specijalnu odevnu kombinaciju za ovu priliku

- Htela bih da se zahvalim svima na podršci na koncertu koji smo imali u Areni. Zato smo večeras iskoristili priliku da vam se još jednom zahvalimo. Zaista smo napravili nešto što je veličanstveno. Ja sam konačno ispunila jedan svoj san - da napravim koncert kakav mi je oduvek bila želja. U svakom slučaju ne bih nikada taj koncert mogla da napravim bez tako dobrih i fantastičnih saradnika. I ovo je prilika da se zahvalimo svim medijima, zato što su svi moji jubileji vezani za sedmu silu, koja me je svih ovih godina podržavala. I kudila, i hvalila. I zbog toga smo Boba i ja, i cela moja porodica odlučili da ovo veče bude jedno zvanično, a opet nezvanično veče, sa svim saradnicima, i medijima, koji mogu da se ovde opuste i uživaju. Još jednom, hvala vam svima na saradnji i podršci - izjavila je Brena.

V. Sekulić
Počasni gosti i PR tim

U toku večeri raspevanu muzičku atmosferu napravili su braća Predrag i Nenad Jovanović, poznatiji javnosti kao grupa "Blizanci".

"Uđi slobodno", "Sanjam", "Miki Mićo" i "Čik pogodi" bile su pesme koje je Brena zapevala sa svojim pratećim vokalima koji su zajedno sa njom nastupali u Areni.

I.Karić
 

Boba Živojinović je po svemu sudeći bio glavni odgovorni za osmišljavanje keteringa, pa je posebnu "poslasticu" - pečenje, priredio gostima upravo on. 

V. Sekulić
 

Kako je veče odmicalo, tako je i Aleksandra Prijović odlučila da goste obraduje pevanjem pesama "Ko si ti ", "Anestezija", "Klizav pod" i "Za nas kasno je". 

I.Karić
 

Lepa Brena sumirala je svoje utiske o nedavno održanom koncertu, ocenjujući da je taj poduhvat za nju i njen tim bio jedan zahtevan zadatak, koji ona praktikuje na svakih 7 godina, jer želi da svojoj publici priredi spektakl, i nešto što do sada fanovi nisu videli i očekivali od nje. 

Iako je na samoj završnioci nastupa tog 20. i 21.oktobra izjavila da je to možda njen poslednji veliki koncert, postoji mogućnost da će se, kad to najmanje budemo očekivali, vratiti pred svoju vernu, internacionalnu publiku iz svih zemalja širom sveta.

2024 © - Vesti online