Ponedeljak 29.10.2018.
12:15
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Ne znate šta želite. Nemate jasnu sliku o bilo čemu što vam je važno. Na žalost, paralelno pristižu nove obaveze koje će vas terati da se raspravljate sa ljudima u okolini. Da biste izbegli grešku, konsultujte proverene prijatelje.
LjUBAV: krajem nedelje možete upoznati uticajnu osobu sa kojom vas čeka mala romantična avantura. Ukoliko obuzdate svoj neozbiljni pristup svemu, veza bi mogla potrajati.
ZDRAVLjE: nervoza.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: stvari se razvijaju u pravom smeru, ali pomalo vas plaše neizvesne okolnosti. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojom odgovornošću izborite dobru poziciju.
LjUBAV: svojim ponašanjem ne postižete ništa dobro. Voljena osoba gubi strpljenje. Ukoliko želite da veza opstane, otvorite se i otvoreno pokažite ljubav.
ZDRAVLjE: moguć je prolazni pad imuniteta.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: period je obeležen veoma ambicioznim planom od koga očekujete veću novčanu korist. Moguće je partnerstvo sa dosta starijom osobom koja vam se u život vraća kao neko od koga ste ranije mnogo naučili. Za mlađe, moguća je ponuda posla.
LjUBAV: iako vam ranije nije smetalo, sada vam ljubomora voljene osobe postaje sve veći kamen spoticanja. Ne donosite brza rešenja pre nego što otvoreno saopštite šta vam smeta.
ZDRAVLjE: moguće su aritmije.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: očekuje vas prilika da se angažujete i preuzmete obavezu u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se dobro skoncentrišete i krenete u projekat temeljno i organizovano, dugoročni rezultati mogu biti jako isplativi.
LjUBAV: nemate razumevanje za površnost voljene osobe. Zbog toga su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.
ZDRAVLjE: prolazna depresija.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: bespotrebno vas tenzira usporenost kojom je obeležen početak ove nedelje. Već od sredine nedelje očekuje vas niz događaja koji će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u prvi plan u radnoj sredini.
LjUBAV: čini vam se da su se svi urotili protiv vas, izostala je podrška na koju ste računali. Najbolje za vas je da se pošteno povučete i, bar zasad, odustanete od svojih stavova.
ZDRAVLjE: nesanica.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: predstoji finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, koju ste u proteklom periodu svojim odsustvom i poslovnim angažovanjem, zapostavili.
LjUBAV: iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je kontakt sa osobom koja je nekada igrala važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Dobra prilika da napunite baterije.
ZDRAVLjE: proverite vid.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: nemate jasan uvid u finansije jer niste dobro predvideli priliv novca na koji računate. Od četvrtka vam sledi neprijatno iznenađenje zbog koga ćete do kraja nedelje morati da izdvojite veću svotu novca kako biste premostili novonastale probleme.
LjUBAV: deprimira vas loša atmosfera u kući, a vi minimizirate svoju ulogu u svemu. Pokrenite inicijativu i dok još imate vremena, preokrenite situaciju u svoju korist.
ZDRAVLjE: malaksalost.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: sredinom nedelje odložite sve što možete jer vas tek krajem ovog perioda očekuju povoljni dani i porast energije. Naglašena napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje se otvoreno deklarišu da su na suprotnoj strani.
LjUBAV: ako ste u dugoj vezi, na pragu ste velike promene kojom se jedna važna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja, zbrka će potrajati neko vreme.
ZDRAVLjE: pazite se infekcija.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: osećate da je vreme za nove poslove. Ipak, trenutna potreba za promenom nije rezultat realnih okolnosti već vašeg nezadovoljstva koje vas muči na ličnom nivou. Ne tražite uzroke u drugima, za početak, preispitajte sebe.
LjUBAV: rasprava dodatno može komplikovati odnose koji su od ranije narušeni, a vi toga kao niste svesni. Već neko vreme ne želite da priznate da je veza u krizi.
ZDRAVLjE: proverite krvni pritisak.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: naredni dani donose promene. Glavna preokupacija vam može biti kako da se organizujete, a da ne pravite zbrku ljudima oko vas. Sve to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju maštovitost i višak inspiracije utrošite na kreativan način.
LjUBAV: ako budete pokušavali da do kraja razumete namere voljene osobe, može vam se dogoditi da ove dane provedete u uzaludnom analiziranju bez pozitivnih rezultata.
ZDRAVLjE: glavobolja.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: budite spremni na odlaganja i kašnjenja. Neke dobre prilike mogu vam izmaći ako ne budete dovoljno istrajni i strpljivi. Ne opterećujte se suvišnim analizama, već situaciju prihvatite takvu kakva je, do daljeg to vam je najbolje rešenje.
LjUBAV: imate mnogo argumenata kojim biste dokazali svoje stavove. Pre nego što pristupite raspravi, preispitajte sebe da li je to zaista vredno velikog truda.
ZDRAVLjE: mogući su problemi sa probavom.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: u centru pažnje su vam privatne stvari, svi ostali problemi, koji se tiču posla, jesu nevažni. Trgnite se na vreme, dok još možete da izbegnete posledice takvog ponašanja. Ukoliko se dobro ne potrudite, slede vam veće poslovne komplikacije.
LjUBAV: možete otkriti lepotu platonske ljubavi sa osobom koja se nalazi u daljini, a sa kojom kontakt održavate putem telefonskih poruka i elektronskih pisama.
ZDRAVLjE: pripazite bubrege.

2024 © - Vesti online