Subota 27.10.2018.
18:03
Vestionline

Treći put uzastopno Napredak uzima bod na Partizanovom stadionu (VIDEO)

MN Press
Radost Napretkovih igrača posle gola

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijete, Urošević (od 79. Kosović), Zdjelar, Đerlek, Janković, Zakarić, Nikolić, Gomes. Trener: Mirković.

Napredak: Nik. Petrović, Boranijašević, Veškovac, Ostojić, Nem. Petrović, Baha, Kostić, Alivodić (od 79. Ivanović), Vulić, Vukanović (od 87. Ilić), Zec. Trener:  Kosanović.

Partizan je stigao u vođstvo u 12. minutu preko Nemanje Nikolića. U akciji su učestvovali Rikardo Gomes i Marko Janković, koji je pravovremenim dodavanjem spojio strelca s golom. "Crno-beli" su u prvom poluvremenu imali još nekoliko šansi, pre svega dobrim udarcima s distance, ali pogodaka više nije bilo.

Domaćin je imao terensku inicijativu i u nastavku, a onda je pretrpeo šok. U 62. minutu Kruševljani su izjednačili. Aleksa Vukanović je petom uhvatio loptu na desetak metara i poslao je iza Stojkovićevih leđa.

Četiri minuta kasnije nad Partizanom se nadvila još jedna muka. Isključen je Đerlek. Zaradio je drugi žuti karton jer je faulom sprečio potencijalno opasan kontranapad Napretka.

Iako brojčano slabiji, domaćin je nastavio da juri za pobedom. Nije uspeo. Kruševljani su odoleli na njegovom stadionu i treći put uzastopno. U plej-ofu prošle sezone je bilo 2:2, ali je Napredak mogao da žali za celim plenom pošto je vodio s 2:0. Na početku sezone bilo je isto 1:1.

MN Press
Neuspeh je teško pao Partizanovim igračima

Rezultati 13. kola

Partizan - Napredak 1:1 (Nikolić u 12 - Vukanović u 62)

Zemun - Voždovac 2:1 (Mrkaić u 5. i 17 - Ješić u 10)

Rad - Radnički 0:0

Radnik - Čukarički 1:0 (Stojanović u 86)

Vojvodina - Dinamo 2:0 (Eze u 34. i 45)

Bačka - Proleter 0:1 (Čolović u 2)

Nedelja

Mačva - Zvezda (17.30)

Mladost - Spartak (19)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online