Ponedeljak 29.10.2018.
10:00
Sponzorisani tekst

Mesto za sve želje i ukuse

Promo
 

U sklopu A bloka, većina stambenog i poslovnog prostora je već prodata. Na raspolaganju je još nekolicina lokala površine od 186 m2 do 440 m2. Veliki broj već otvorenih biznisa čine A blok jedinstvenim mestom za udobnu kupovinu, opuštanje i zabavu. U otvorenim lokalima uspešno posluju poznati lanci kafića i restorana, brendovi, banke, saloni za lepotu, pa i zubari. Sve je podređeno kvalitetu života i komforu sadašnjih i budućih stanovnika A bloka.

Praznik za sva čula

Restoran Despacito je jedan od restorana o kojem se najviše priča. Za svoju lokaciju, među prvima - odabrali su A blok na Novom Beogradu, imajući viziju o tome kako će šoping zona izgledati. Kuhinja je internacionalna, a restoran odiše elegancijom i prijatnom atmosferom. Ako tražite savršenu uslugu, sa sjajnim izborom pića, Despacito je pravi izbor za vas.

- Despacito je zamišljen kao moderan, komforan restoran, u kojem je svaki aspekt ponude i usluge na najvišem nivou. Mi smo verovali da je Novom Beogradu potrebno takvo mesto, a Šoping zona je bila prvi i najlogičniji izbor. Verujemo da mnoštvo mladih parova i porodica koji se useljavaju u A blok zaslužuju jedno prelepo mesto, sa fantastičnom hranom i besprekornom uslugom, na kojem će se osećati dobro i paženo, i gde će razvijati svoje nove porodične tradicije - objašnjava Aleksandar Jović.

Promo
 

Autentični dizajn

U samom srcu A bloka nalazi se Apetit Bar. U pitanju je jedinstveni restoran na Novom Beogradu po svom fine dining konceptu. Gastronomski događaj upotpunjavaju urbana atmosfera i autentičan dizajn. Posetioci hvale i hranu i uslugu. Apetit Bar je odličan izbor i za jutarnju kafu, poslovne sastanke, ali i za organizaciju svih tipova proslava.

Promo
 

- Za lokaciju Apetit Bar-a odabrali smo A blok iz razloga što smo prepoznali investicioni potencijal za rast cena na tržištu nekretnina. Očekujemo još veću posećenost A bloka kada bude gotova i četvrta faza izgradnje. Najzadovoljniji smo već sada vidljivim porastom cena nekretnina i potražnjom za nekretninama u ovom bloku - kaže Jelena Škrbić, PR ovog restorana.

Promo
 

Oaza za opuštanje

Ako ste ljubitelj zalazaka sunca, onda je terasa restorana La Maison pravi izbor za vas.

- Za lokaciju La Maison-a izabrali smo A blok jer je najpopularnija i najtraženija lokacija na Novom Beogradu i ima veliki potencijal. Šoping zona je trenutno posećena u skladu sa našim očekivanjima, ali imajući u vidu da u sklopu A bloka zida još jedna stambeno-poslovna zgrada očekujemo da posećenost bude još veća. Smatramo da je potrebno vreme da čuju i saznaju za nas, a da nam je lokacija u A bloku, od samog početka jako pomogla.

Promo
 

Posebno smo zadovoljni lokacijom jer se nalazi u elitnom delu Novog Beograda, površina restorana je 175 m2 i raspolažemo sa dve prelepe bašte čija je ukupna površina 150 m2, od kojih je jedna tačno ispred fontane koja menja boju što u večernjim satima daje fantastičan osećaj uživanja - ističe Dragan Jovičić, vlasnik restorana.

Promo
 

Čudesni napitak

Najveći beogradski lanac kafeterija Coffee Dream prvi je prepoznao prednosti Šoping zone i još 2014. godine doneo odluku i kupio lokal u A bloku.

Šoping zona ne bi bila potpuna bez lokala posvećenom samo kafi. Započnite jesenji dan uz miris vaše omiljene kafe. Ukoliko nemate vremena da popijete kafu u lokalu, uzmite je i ponesite i vratite se svakodnevnim obavezama puni energije.

Promo
 

Za lepši san

U jednom od lokala nalazi se i Mlily, salon jastuka, dušeka i sofa od memorijske pene. Prepoznatljiv brend koji je postao novi sinonim za komfor.

Promo
 

Ordinacija sa tradicijom

Više od 55 godina iskustva privatne porodične stomatološke prakse Ab Dental. Za lokaciju svoje ordinacije odabrali su upravo prijatan ambijent Šoping zone A bloka.

Promo
 
2024 © - Vesti online