Petak 26.10.2018.
10:28
Vestionline

Đoković se i na fudbalskom stadionu sprema za povratak na čelo liste (VIDEO)

EPA/Justin Lane
Novak Đoković

Srpski as najviše vremena provodi na teniskom terenu, ali radi i na kondiciji na posebno pripremljenim poligonima, kao i na veoma poznatim stadionima.

Tako je fudbalski klub Monako ustupio Đokoviću atletsku stazu na svom stadionu "Luj II" da bi se naš najbolji teniser što bolje spremio za predstojeći pariski masters (29. oktobar - 4. novembar). Novak se na Tviter nalogu pohvalio videom sa treninga na stadionu "kneževa".

Naime, fudbalski objekat Monaka nalazi se na jednom tržnom centru, a ispod zemlje na površini koju pokriva stadion se nalazi veliki parking i sportska dvorana "Gaston-Medesin" za 2.500 gledalaca.

Đoković, koji se nastanio i u Monte Karlu, kao veliki zaljubljenik u fudbal poklonik je i Monaka. Često je bio gost na njegovim utakmicama, jednom je izveo i početni udarac, a na stadionu "Luj II" učestvovao je i u tradicionalnom meču poznatih ličnosti sa asovima formule 1 koji se održava uoči trke za "Veliku nagradu Monaka" ulicama Monte Karla u maju. Na susretu 2014. ukazao je napisom na majici ispod dresa da treba pomoći žrtvama velikih poplava koje su baš u maju te godine pogodile Srbiju, Bosnu i Hrvatsku.

EPA//Valdrin Xhemaj
Đoković na meču sa asovima formule 1 2014.
EPA//Valdrin Xhemaj
Kao u formuli: Fernando Alonso umiče Novaku Đokoviću na utakmici 2013.
asmonaco.com
Dres Monakovog asa Kolumbijca Falkaa na poklon od kluba
 
2024 © - Vesti online