Četvrtak 25.10.2018.
19:51
Vestionline, b92.net

Milenković: Spreman sam, Beloti se neće videti

twitter.com/sportbetwin
Nikola Milenković, srpski reprezentativac

Milenković, koji je ove sezone svojim odličnim igrama, što u dresu kluba, što reprezentacije, privukao pažnju brojnih evropskih klubova, veruje u dobar rezultat.

Njega očekuje duel sa napadačem Andreom Belotijem, tako da je bivši štoper Partizana svestan šta sledi u subotu od 20.30 na Olimpijskom stadionu u Torinu.

- Bez sumnje očekuje nas veoma teška utakmica. Torino igra dobar fudbal, biće mnogo trčanja, ali za ovaj duel se pripremamo na najbolji mogući način i nadamo se povoljnom rezultatu - rekao je Milenković.

Fjorentina je posle devet odigranih utakmica na šestom mestu tabele Serije A sa ukupno 14 bodova. Milenković je standardan, odigrao je sve mečeve u sezoni, tako da očekuje da i ovog puta bude u startnih 11.

- Osećam da imam poverenje ljudi u klubu i navijača. Mislim da sam odigrao dobro u proteklom delu sezone, osećam se dobro. Voleo bih da nastavim da igram u istom ritmu jer je za svakog fudbalera važno da igra u kontinuitetu - dodao je reprezentativac Srbije.

Belotija izuzetno ceni, ali ga se ne plaši.

- Mi defanzivci činimo sve da sprečimo napadače da postignu gol. Nadam se da Beloti neće videti protiv nas, ali najavažnije će biti da svi igramo kao jedan, da nama u odbrani pomažu igrači iz sredine i špica, kao što mi pomažemo njima kada napadamo.

Protekle nedelje na meču sa Kaljarijem u finišu susreta, posle sudara sa Pecelom, Milenković je zadobio posekotinu na glavi. Kaže da je sada sve u redu.

- Sada je sve kako treba, takve situacije dešavaju se kada se branite. To je fudbal, važno je da smi i ja i Pecela spremni za narednu utakmicu - zaključio je fudbaler Fjorentine.

2024 © - Vesti online