Četvrtak 25.10.2018.
21:45
b92.net, Vestionline

Užasni snimci iz GSP: Maltretiranje, divljanje... (VIDEO)

screenshot facebook.com
 

Na snimku, koji je objavljen na stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" se vidi kako jedan muškarac prilazi devojci, maltretira je, pritiska je uz staklo…

"Zamolio bih vas ako možete da okačite na vašu stranicu snimak i sliku koju ću vam poslati. Na snimku je devojčica od 12 godina koju manijak napada, inače ćerka mog prijatelja", navodi se na Fejsbuk stranici.

Posebno šokantna činjenica da niko od prisutnih putnika nije reagovao. Odnosno nekoliko osoba je samo izvirivalo da vidi šta se događa, a ni vozač nije bio obavešten. 

Iz Gradskog saobraćaja su za "Blic" naveli da incident nije prijavljen. Nije poznato na kojoj liniji je saobraćao tramvaj.

Zbog ovoga je i reagovao Damir Okanović direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja. 

- Ako se plašite da je jači, ako se plašite da ćete biti napadnuti, bar pozovite 192, a ne da okrećete glavu na drugu stranu ili nemo gledate. Nekima su samo faille kokice - napisao je Okanović na Tviteru. 

Okanović je okačio i fotografiju osumnjičenog i ponovo apelovao da, ukoliko ga neko prepoznaje, obavezno obavesti nadležne.

Inače, na istoj toj Fejsbuk stranici danas je objavljen i snimak iz autobusa na liniji 47 na kojem se vidi da jedan od putnika šutira vozača. 

Na snimku se vidi kako se mladić prvo raspravlja sa vozačem, potom fizički nasrće na njega, a potom izlazi iz vozila. Na snimku se vidi i da je vozač uzvratio.

2024 © - Vesti online