Četvrtak 25.10.2018.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Prijatno iznenađenje za Vuliće

Lična arhiva
U mislima dobrih ljudi: Nebojša Vulić

Istina, to ne čine prvi put, što je i najbolji dokaz da Nebojšu i njegovu mučeničku porodicu ni nakon nekoliko godina nisu zaboravili. Čim je novac stigao u beogradsko Dopisništvo pomoć je uručena porodici Vulić.

- Veliko i od srca hvala tim divnim ljudima. Ovo je zaista i više nego prijatno iznenađenje za našu porodicu. Nama ova pomoć zaista mnogo znači, jer nam je svaki dan velika borba, kako da imamo za najosnovnije, tako i da obezbedimo sve što je neophodno za Nebojšinu negu, što nije nimalo jednostavan zadatak. Od ovog novca utoplićemo Nebojšu za zimu, ali deo novca iskoristićemo i za odlaske kod zubara, jer su mu svi zubi propali, pa ćemo morati da ih izvadimo.

To neće biti nimalo jednostavan zadatak, jer će za njega biti muka teška, ali nema druge. U suprotnom rizikujemo da, ne daj Bože, dođe do sepse. Nebojša će, nažalost, svoj život provesti u četiri zida, poput biljke, nemoćan da iskaže bilo šta. Sa time smo se pomirili - iskreno će otac Radosav, koji radi šta stigne ne bi li prehranio porodicu i omogućio najosnovnije.

Velika zahvalnost

- Da nije bilo Milutinovića koji su našem Nebojši omogućili medicinski krevet sa elektronskim upravljanjem, aspirator, ali i mnogih drugih plemenitih čitalaca "Vesti" koji su nam zdušno pomogli, onda kada nam je bilo najteže i najneophodnije, nisam siguran ni da li bi Nebojša danas bio među nama. Naša zahvalnost svima je neizmerna. Pamtićemo to dokle god smo živi - poruka je oca Radosava.

2024 © - Vesti online