Četvrtak 25.10.2018.
13:38
B92

Kritike na račun Srbina: Matić stalno ponavlja iste greške

EPA/Nigel Rodis
Nemanja Matić

Junajted je u utorak na Old Trafordu poražen od Juventusa u Ligi šampiona sa 1:0 i posle polovine takmičenju po grupama, tim Žozea Murinja ima svega četiri boda.

Kaskarino smatra da Pol Pogba nije jedini koji zaslužuje da bude kritikovan, već se to odnosi na sve igrače u veznom redu, pa i reprezentativca Srbije.

- Svima je trn u oku Pol Pogba, ali postoji jedan igrač Mančester junajteda koji uvek uspeva da izbegne kritike, a to je Nemanja Matić – piše Kaskarino u kolumni za list "Tajms".

Bivši reprezentativac Republike Irske smatra da vezni igrači u timu Žozea Murinja prave velike greške i da tu leži deo problema.

- Paulo Dibala se konstantno ubacivao iza leđa veznih igrača Junajteda i tako dolazi u pozicije iz kojih je mogao da ugrozi gol. To se posebno videlo kod tog odlučujućeg gola u prvom poluvremenu. Bilo je to sramotno u pojedinim momentima - smatra Kaskarino.

On kaže da pojedini igrači, poput Matića, stalno ponavljaju iste greške.

- Kada ne pratite igrača koji vam se ubacuje iza leđa, to je jedna od najgorih stvari koju vezni igrač može da napravi, a moj je osećaj da Matić nikada nije bio dobar u tome. Mnogi timovi igraju tako protiv Junajteda jer njihovi štoperi nisu u stanju da se izbore sa igračima koji dolaze iz drugog plana - zaključio je Kaskarino.

Priliku za popravni Matić i drugovi će imati narednog vikenda u Premijer ligi kada im u goste dolazi Everton.

2024 © - Vesti online