Sreda 24.10.2018.
19:39
FK Cren zvezda, Vesti online

Živković: Možemo protiv najboljih

crvenazvezdafk.com
Trener omladinaca Bratislav Živković

- Teško je igračima, ali i stručnom štabu. Nije lako kad izgubite utakmicu u kojoj imate prednost do 86. minuta, ali to je fudbal, nekad vas nagradi, a nekad nagrada izostane. Pokazali smo još jednom da možemo da se nosimo sa najboljim evropskim ekipama, uvideli neke greške, takođe i pozitivne stvari. Emocije su pomešane, ali sutra je novi dan i okrećemo se novim obavezama - rekao je Živković.
 
Promenom formacije Zvezda je postala znatno konkretnija u nastavku.
 
- Zbog povrede, ali i stvari koje smo uvideli u prvih 45 minuta promenili smo stil igre. Takva odluka ispostavila se kao dobra, počeli smo da napadamo, češće dolazimo u gol šanse i stigli do pogotka. Na kraju ostaje gorčina što se vraćamo u Beograd praznih šaka.
 
Uprkos porazu, niz je pozitivnih stavki koje strateg Zvezdinih juniora može da istakne.
 
- Joveljić je nastavio golgeterski niz i zajedno sa Terzićem dao je više od maksimuma danas. Gordić je fenomenalno branio, imao je nekoliko fantastičnih intervencija, odbranio je penal i posle tog momenta smo verovali da ćemo stići do bodova. Nažalost, kad preko puta imate tako dobru ekipu, tren je dovoljan da se situacija preokrene - izjavio je učitelj crveno-belih omladinaca.

2024 © - Vesti online