Sreda 24.10.2018.
16:12
Sponzorisani tekst

Imate prijatelje! - m:tel BiH

Promo
 

Kompanija m:tel BiH dio je Telekom Srbija grupe, velike porodice koju čine: mts Srbija, m:tel Crna Gora, m:tel Austria i m:tel BiH. Sjedište kompanije m:tel je u Banjaluci.

Kompanija m:tel

Kao jedan od tri nacionalna telekom operatera u Bosni i Hercegovini, konstantnim ulaganjem u razvoj telekomunikacija i najsavremenijih informacionih tehnologija, kompanija m:tel stvara preduslove za razvoj informatičkog društva, unapređenje poslovanja, digitalnu integraciju i stvaranje jednakih mogućnosti za sve građane Bosne i Hercegovine za pristup informacijama i znanju cijelog svijeta.

Ova kompanija nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka.

Kako bi svojim korisnicima omogućio pristup najmodernijim tehnologijama, prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća na polju telekomunikacija, kompanija m:tel konstantno ulaže u razvoj visokokvalitetnih usluga.

Korisnici - inspiracija za kvalitet

Kompanija m:tel nudi usluge koje se izdvajaju svojim kvalitetom, ali i bogatim bonusima i mogućnostima kupovine najnovijih modela mobilnih telefona, televizora, tableta, laptopa i drugih uređaja najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Usluga postpaid u mobilnoj telefoniji m:tel nosi ime Pretplata. U okviru Pretplate, korisnicima se nude tarife koje podrazumijevaju neograničenu komunikaciju, u skladu sa potrebama korisnika.
Prepaid usluga, ili m:tel Dopuna, namijenjena je onima koji žele lako i brzo ući u svijet mobilne komunikacije. Dopuna Start paket sa SIM karticom može da se kupi na kioscima, kao i u svim prodajnim mjestima m:tel širom BiH.

Internet je dio svakodnevice modernog doba, pa m:tel u svojoj ponudi korisnicima pruža najbolje mogućnosti optičkog, ali i mobilnog interneta. Uz m:tel internet pakete dobija se neograničen saobraćaj, te velike brzine za kvalitetan pristup online sadržajima.

Zasigurno najbolje korisničko iskustvo gledanja televizije može se doživjeti uz m:tel TV ponudu, u kojoj se nalazi čak više od 230 kanala, sa videotekama poput HBO, Pickbox, Cinemax, AXN i drugih, te korišćenje mogućnosti pauziranja, premotavanja i snimanja sadržaja.

Prijatelji na koje se možete osloniti!

Društvena odgovornost je način poslovanja koji je kompanija m:tel ugradila u sam temelj svog korporativnog života, kao osnov kvalitetnog poslovanja i bogatstva duha koji se razvija njegujući kulturu podsticanja pravih vrijednosti.

Odnosi zasnovani na kvalitetnoj komunikaciji su osnovna pretpostavka za zdravo i srećno društvo. Zato je m:tel izabrao način poslovanja koji uključuje stalnu komunikaciju sa svojim prijateljima, prisustvo u životima svojih sugrađana na način da pokreće pozitivne promjene, te podržava dobre ideje.

Orijentacija ove kompanije ka društveno odgovornom poslovanju ima dugu tradiciju u prošlosti, ali i čvrsto opredjeljenje da budućnost gradi na istim principima. U tom smislu, m:tel je prijatelj mnogih humanitarnih, kulturnih, obrazovnih i sportskih događaja, a ulaže se u ljude, nauku, umjetnost, muziku... Posebna pažnja se posvećuje djeci i mladima, kao i podršci znanju, omladinskom preduzetništvu i umjetničkom stvaralaštvu mladih.

Sve informacije o kompaniji m:tel i njenim uslugama mogu se pronaći na adresi www.mtel.ba, a kontakt možete ostvariti slanjem na email adresu korisnicka.podrska@mtel.ba.

 

2024 © - Vesti online