Sreda 24.10.2018.
19:20
Z. Vicelarević - Vesti

Uživali i glumci i publika

Z. Vicelarević
Osmeh za publiku: Nataša Ninković i Zoran Cvijanović

Nataša je ujedno i producent "Praha". Organizatori predstave Saša & Team su i ovoga puta znali šta naša publika želi da vidi na sceni o čemu najbolje govori činjenica da su karte za ovu predstavu bile rasprodate već desetak dana pre nego što je zavesa podignuta u frankfurtskom teatru. Posle predstave, publika je svoje utiske podelila sa reporterom "Vesti".

Mubera i Adnan Dedović iz Frankfurta su videli "Prah", a Adnan je rekao:

- Već neko vreme smo redovno u pozorištu i ovo je do sada najbolja predstava koju smo ovde gledali, kada su u pitanju komedije. Zoran je bio fantastičan, ali je i Nataša bila divna. Poseban momenat za mene bio je kada je muž na svaki način pokušao da ostane kod kuće i po cenu da se odrekne premije. Stvarno je bilo lepo.

Adnan i Mubera Dedović

Među brojnom publikom bio je i Mijat Gaćinović, fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta i reprezentativac Srbije.

- Ovde sam u društvu devojke Vedrane Boban, strine Ksenije Gaćinović i njene ćerke Anđelike (11). Baš smo oduševljeni predstavom, a posebno smo oduševljeni Natašom, ne samo zato što je poznajem privatno, i što je iz Trebinja kao i ja, već zato što je velika glumica - rekao je Mijat.
Dragoslava Jeremića, koji je u pozorište došao sa suprugom Daliborkom je najviše razočaralo kada je Zoran u predstavi iscepao loto listić, ali dodaje:

- Super je bilo sve. Najviše me je iznenadio kraj predstave jer nisam očekivao da će iscepati listić. Inače me je najviše pogodilo kada je Zoran pustio suzu, pravu suzu. To je stvarno pravi glumac koji može da odigra takvu scenu.

Trebinjska veza: Ksenija, Mijat, Anđelika Gaćinović, Vedrana Boban sa glumcima

I glumac Zoran Cvijanović je bio zadovoljan posle predstave.

- Prvi put smo igrali u Frankfurtu, a videli ste i sami da je večeras bilo baš divno. Puno ljudi, što nas je veoma obradovalo, a onda, kada smo krenuli da igramo predstavu, oni su toliko divno reagovali da je nama bilo ogromno zadovoljstvo da igramo pred takvom publikom. Pre predstave smo uspeli malo da prošetamo, obišli smo Geteovu kuću, stari deo grada i uživali u sunčanom danu u Frankfurtu, rekao je glumac Zoran Cvijanović.

Dragoslav i Daliborka Jeremić

Dobra poruka

- Predstava je bila odlična i za stare i za mlade. Jednostavno može da se kaže da je za ovo doba u kome živimo, prihvatljiva, jako razumna i metaforična sa jednom porukom za sve nas, budi ono što jesi i ostani ono što jesi - rekli su Dušica i Miroslav Kondić iz Frankfurta.

Uspešni kao i uvek: Saša sa svojim timom

Podstrek za dalje

- Iz mog ugla, kao organizatora, presrećan sam da je predstava bila rasprodata. U razgovoru s publikom posle predstave, rekli su mi zaista bez izuzetka da su svi zadovoljni kvalitetom, tekstom, glumom, što je za mene samo podstrek da radim i dalje. Dodao bih i da su glumci bili zadovoljni publikom - rekao nam je Aleksandar Saša Jovanović, glavni organizator pozorišnih predstava za našu publiku u Frankfurtu.
 

2024 © - Vesti online