Sreda 24.10.2018.
10:32
Vestionline

Jokiću dabl-dabl i srpski duel sa Kingsima, Bjelica 10 poena

twitter.com/nba
Nikola Jokić, nastavlja sa odličnim partijama

U noći između utorka i srede videli smo okršaj srpskih košarkaša Nikole Jokića i Nemanje Bjelice, i na kraju je rutinski slavila ekipa igrača iz Sombora.

Očekivano Bogdan Bogdanović nije igrao za Kingse pošto se i dalje oporavlja od operacije kolena. Srpski igrač na teren bi trebalo da se vrati oko sedmog novembra.

Trener Denvera nije hteo da forsira startere na ovoj utakmici, pa su tako velike minuti dobili košarkaši koji ulaze s klupe.

Jokić je na terenu proveo samo 23 minuta i to mu je bilo dovoljno da dođe do dabl-dabl učinka - 14 poena, 12 skokova i šest asistencija, uz šut iz igre 6/11.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džamal Mari sa 19 poena za samo 18 minuta, Geri Heris je ubacio 18, dok je Pol Milsep imao učinak od 15 poena i pet skokova za 22 minuta.

Kod Kingsa Bjelica je postigao 10 poena (4/7), podelio tri uspešna dodavanja i zabeležio dva skoka za samo dvadeset minuta. Najbolju partiju odigrao je "ruki" Marvin Begli junior koji je ubacio 20 poena i uhvatio devet lopti.

Nagetsi su ostali perfektni na Zapadu sa skorom 4/0, dok je Sakramento doživeo i treći poraz u četiri odigrana meča.

2024 © - Vesti online